Hotels klaar voor de toeristen

Gepubliceerd: 20-05-2021 13:05

Hotels klaar voor de toeristen

STREEK - Onze streek opent zich meer en meer nu de versoepelingen van kracht zijn geworden. Dat betekent dat de toeristen onze streek ook weer aandoen. En die willen een plek om in ieder geval de nacht door te kunnen brengen. Daartoe zijn zo goed als nieuwe twee mogelijkheden extra in het al ruime aanbod.

Vlak bij de topattractie De Zaanse Schans heeft Boutique Hotel Zaanse Schans haar deuren na een langdurige verbouwing geopend. Het hotel biedt een restaurant, een terras en prachtig uitzicht op de Zaan en Zaanse Schans. Er is ook volop gratis openbare parkeergelegenheid in de buurt van het hotel. Het eigen restaurant serveert een verscheidenheid aan Italiaanse gerechten.

Eén dorp verder (Wormerveer) is er aan de Esdoornlaan 62 ook gelegenheid tot overnachten. Van Budget Hotel De Witte Hoeck Amsterdam Wormerveer (gestart in 2016) werd dinsdag 28 januari 2020 de horeca-exploitatievergunning ingetrokken. Dit wegens het faciliteren van prostitutie en de afwezigheid van de leidinggevende. De eigenaar kreeg eerder al een last onder dwangsom van 18.000 euro opgelegd nadat bij controles was vastgesteld dat in zijn etablissement prostitutie werd bedreven.

Inmiddels is het hotel weer volop in gebruik.  


Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl