IJs verkopen aan Eskimo's tijdens ZaanLinQ Event?

Gepubliceerd: 19-03-2019 10:03

IJs verkopen aan Eskimo's tijdens ZaanLinQ Event?

ZAANSTREEK - Tijdens het ZaanLinQ Event op 26 juni komt schrijfster Pacelle van Goethem de Zaanse zakenmannen en vrouwen vertellen hoe zo goed te kunnen overtuigen dat ze zelfs ijs kunnen verkopen aan Eskimo's. 

Drs. Pacelle van Goethem is auteur van het managementboek IJs verkopen aan eskimo's. Ook bracht ze een audioboek De psychologie van het overtuigen uit waarin ze haar toehoorders stap-voor-stap leert om krachtiger over te komen. Ze mag gezien worden als autoriteit op het gebied van overtuigen, stem en invloed. Daarnaast ontdekte ze de samenhang tussen ontspanning en overtuigen.

Van Goethem bestudeerde op de Radboud Universiteit Nijmegen en het Medisch Academisch Centrum Groningen beïnvloedingsprincipes. Met haar kennis coacht ze de top in het bedrijfsleven en politiek.

Zaanse Zakenvrouw
Tijdens het ZaanLinQ Event wordt de Zaanse Zakenvrouw van 2019 gekozen. Nominaties voor deze eretitel zijn nog mogelijk tot 31 maart. Het is ook mogelijk zelf een gooi te doen naar de titel. Opgeven kan door het sturen naar een mail naar de ZaanLinq voorzitter Petra Derlagen: voorzitter@zaanlinq.nl.

Daarnaast is het al mogelijk tickets te bestellen voor dit succesvolle zakenevent. Kijk daarvoor op: https://zaanlinq.nl/zaanlinq-event-2019/

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl