IJsclub Centrum zet de deur open

12-02-2021 11:47

IJsclub Centrum zet de deur open

OOSTZAAN - 'De geest gaat uit de fles' zo lijkt het wel op de ijsbaan aan de Twiskeweg 97. Het thuisdomein van IJsclub Centrum is vanmorgen op 10.00 uur officieel voor geopend verklaard. De liefhebbers kunnen gedoseerd hun hart ophalen. Vanwege Corona moeten de bezoekers zich ook in Oostzaan aan een aantal spelregels houden.

Zo is er geen koek en zopie en is het advies vanuit de ijsclub om zelf eten en drinken mee te nemen. Mensen zijn niet welkom op de ijsbaan als zij verkouden zijn, hoesten, koorts hebben of andere klachten die kunnen wijzen op Corona. De ijsbaan is dagelijks geopend van 10.00 tot 20.00 uur. De toegang is alleen voor leden en hun gezinsleden. Er zijn geen losse entreekaartjes te koop. Wel is er de mogelijkheid tijdelijk lid van de vereniging te worden. 

Belangrijk om te weten is ook dat in overleg met de gemeente Oostzaan is besloten dat er een maximaal aantal mensen op het ijs aanwezig mag zijn. 'Als dat maximum is bereikt laten wij pas weer mensen toe als anderen de ijsbaan verlaten' zo laat de club weten.

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl