In mei niet alleen de vogels met een ei

17-04-2021 11:02

In mei niet alleen de vogels met een ei

OOSTKNOLLENDAM - Voor de voetballiefhebbers gloort er nog een klein beetje hoop. De Regiocup, het alternatief van de KNVB voor alle afgebroken competitie, is nog niet helemaal van de baan. Als het aan de KNVB zelf ligt. Er bestaat nog een kleine kans dat er toch gespeeld kan gaan worden. Als er de komende weken groen licht komt, kan er vanaf mei worden gespeeld. Bij VV Knollendam wordt daar publicitair al op ingespeeld.

Het roemruchte mededelingenbord is altijd actueel en zo ook nu. In hoeverre de boodschap ook realiteit zal worden is nu nog onvoorspelbaar. In de KnolKnal Nieuwsbrief 152 (3e jaargang) is het redacteur Bart van der Laan die gewag maakt van geheel andere clubactiviteiten. Want communicatie binnen een club is van wezenlijk belang. Zo ook in Knollendam.

De veel geraadpleegde website van de groengelen is weer operationeel. 'Het is allemaal wat luchtiger, zoals de startpagina. De individuele rubrieken behoeven later nog wel enige bijwerking. Maar dat komt nog, als de club weer echt gaat draaien, na corona. Veel is gelukkig hetzelfde gebleven, zoals de vele mooie foto's die Ronald Peeters ooit maakte. De Nieuwsbrief staat er nu in de originele vormgeving op. Goed werk van Joerie van der Meer en Frank Konijn!'  zo besluit Van der Laan zijn verhaal.

Wie getuige wil zijn van die opfrisbeurt kijkt even mee op www.vvknollendam.nl

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl