Infoavond bij Soroptimisten Zaanstreek

Gepubliceerd: 05-11-2018 9:11

Infoavond bij Soroptimisten Zaanstreek

ZAANDAM - De Zaanse Soroptimisten houden 15 november een informatieavond voor vrouwen met als thema Duurzaan...jouw sleutel tot duurzaamheid. 

De avond is opgezet als vrijblijvende kennismaking met de club. Gastspreker Onno Lassooy neemt de bezoekers mee voor een gezamenlijke tocht langs de mogelijkheden van duurzaamheid. Hij geeft ook tips wat je zelf zou kunnen doen.

Soroptimisten zijn zusters, Sorores, die het beste, het optimale, nastreven. Missie van de club is het verbeteren van de levensomstandigheden en status van vrouwen en meisjes door middel van onderwijs en economische en politieke bekrachtiging.

Na de presentatie is er tijd wat te vertellen over de activiteiten van Soroptimistclub Zaanstreek. De avond wordt gehouden in Zaan Inn, Grenehout 22 in Zaandam. Aanvang 19.30 uur, toegang gratis.

Voorafgaand aan de bijeenkomst is het mogelijk tijdens een maaltijd kennis maken met de Zaanse Soroptimisten en gastspreker. Ingrediënten zijn ook een goed gesprek over vriendschap en verbinding. De maaltijd vangt aan om 18.30 uur. Inloop vanaf 18.00 uur. Kosten maaltijd: €15,- Aanmelden - tot 11 november - via zaanstreek@soroptimist.nl.

Zie ook www.soroptimist.nl


Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl