Jeroen Kroes actiever bij SDOB

11-01-2022 10:31

Jeroen Kroes actiever bij SDOB

STREEK - Het feit dat huidig SDOB trainer Nick van der Bunt aan het einde van dit seizoen vertrekt bij zaterdag vierdeklasser noopte de club uit Broek in Waterland op zoek te gaan naar een nieuwe hoofdtrainer. Die zoektocht was van korte duur. De club meldde zich bij Zaankanter Jeroen Kroes.

 SDOB speelt in de 4e klasse B waar zij het dit seizoen veel Zaanse tegenstanders tegenkomt. SDOB staat momenteel op de twee plaats met drie punten achterstand op koploper De Volewijckers zaterdag 1.


Na vier seizoenen als hoofdtrainer heeft Nick van der Bunt besloten SDOB aan het einde van dit seizoen te verlaten en elders een uitdaging aan te gaan. De club - die een paar jaar geleden de overstap van de zondag naar de zaterdagafdeling maakte - heeft de afgelopen afgebroken seizoenen de felbegeerde promotie nog niet kunnen bewerkstelligen. De Broekers hopen het seizoen dit jaar wel te kunnen afmaken en dat Nick wellicht toch nog afscheid kan nemen met die verdiende promotie.

Jeroen Kroes nieuwe hoofdtrainer
Als de één vertrekt, dan ontstaat er ruimte voor de ander. Vanaf seizoen 2022-2023 zal Jeroen Kroes de nieuwe hoofdtrainer zijn van SDOB. Jeroen is dit seizoen hoofdtrainer van de zondagselectie bij Alcmaria Victrix uit Alkmaar. Jeroen is geen onbekende voor SDOB, want in seizoen 2020-2021 was Jeroen al trainer/coach van SDOB 2. Ook dit seizoen coacht hij de zaterdag 2. 

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl