Jeugd Lycurgus weer in de baan

01-05-2020 09:09

Jeugd Lycurgus weer in de baan

ASSENDELFT - De jeugdtrainingen t/m 18 jaar zijn bij atletiekvereniging Lycurgus op sportpark De Omzoom, geheel volgens het gemeentelijk en landelijk protocol, woensdagmiddag weer van start gegaan.

Voorafgaand aan die (her)start moesten de atleten wel even de adviezen doornemen. 'Blijf thuis als je één van de volgende klachten hebt: verkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging (vanaf 38 C°). Heeft er iemand in je gezin koorts (vanaf 38 C°), dan blijf je ook thuis. Wij volgen het RIVM advies' waren de eisen zoals die werden gemeld op de website van de club. Bij de atletiekclub is Almar Diehl de contactpersoon training Covid-19.

Op die bewuste middag klonk het opgeluchte en uiterst traditionele 'Back on track....'. De pupillen beten het spits af onder toeziend oog van Almar Diehl. 


Voor velen was dit weer een heerlijk gezicht, al die kids op de baan. Natuurlijk is het nog even wennen aan die 1,5 meter. 'Wel super moeilijk als je elkaar eindelijk weer LIVE ziet!' liet één der jeugdleden zich ontvallen. 'Er valt zoveel bij te praten....... '

De eerste ervaring heeft voldoende pluspunten opgeleverd. Het is voor iedereen weer even wennen. 'Wellicht gaat er her en der misschien nog iets niet helemaal vlekkeloos, maar wij gaan ervan uit dat alle atleten hier begrip voor zullen hebben.' 

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl