Jeugdfonds Sport & Cultuur Zaanstreek live op ZaanTV

30-06-2020 13:06

Jeugdfonds Sport & Cultuur Zaanstreek live op ZaanTV

STREEK - Het Jeugdfonds Sport & Cultuur Zaanstreek betaalt de contributie / het lesgeld voor kinderen en jongeren uit gezinnen waar te weinig geld is voor een sportclub, muziek – of dansles, schilderen, theaterschool of een andere creatieve cursus. Dit fonds in actief in de gemeenten Zaanstad, Oostzaan en Wormerland. Woensdag 1 juli van 11.00 tot 12.00 uur volop aandacht voor dit jeugdfonds. Dat doet RTV Zaanstreek live op tv. Een programma waarin alle ins en outs behandeld zullen worden. Presentator is Bas Husslage.

Terug naar het Jeugdfonds Sport & Cultuur Zaanstreek. Het bestuur van het Jeugdfonds bestaat uit Ron Witbaard (voorzitter), Dennis Meyer (secretaris), Kismet Diktas (penningmeester), Els de Jong (bestuurslid). Coördinatoren zijn Rob Fieseler & Bas Husslage. Zij zijn aanwezig van maandag t/m vrijdag - 09.00 - 17.00 uur. Email: zaanstreek@jeugdfondssportencultuur.nl of bel met telefoon: 06-13795307. Let op: Jeugdfonds Sport & Cultuur Zaanstreek bestaat uit vrijwilligers.

Het Jeugdfonds Sport & Cultuur Zaanstreek biedt een tegemoetkoming aan kinderen die willen sporten, dansen of bijvoorbeeld op muziekles willen, maar waarvan de ouders het door omstandigheden niet kunnen betalen. Deze tegemoetkoming wordt rechtstreeks betaald aan de vereniging/club of culturele instelling. Eventuele toegekende bedragen voor sportattributen of bijv. danskleding, schoeisel worden eveneens rechtstreeks aan de desbetreffende winkel overgemaakt. Bij aanvragen voor muziekles bestaat de mogelijkheid o.o.v. een muziekinstrument in bruikleen te krijgen. Hier vindt u de spelregels van Jeugdfonds Sport & Cultuur Zaanstreek.

Voor kinderen, woonachtig in de gemeente Zaanstad, kunnen ouders zelf een aanvraag indienen bij de gemeentelijke regeling Meedoen Zaanstad via de site http://www.meedoenzaanstad.nl

Soms valt een aanvraag niet binnen de criteria van Meedoen Zaanstad, maar wel binnen de doelstellingen en criteria van het Jeugdfonds Sport en Cultuur Zaanstreek. In dat geval kan alsnog een aanvraag worden ingediend. De gemeente verwijst dan weer door naar het Jeugdfonds Sport & Cultuur Zaanstreek

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl