Jong AZ - Zaanse Heren Selectie op 17 augustus

Gepubliceerd: 11-08-2021 16:08

Jong AZ - Zaanse Heren Selectie op 17 augustus

STREEK - Het woord exclusief mag je er gerust aan koppelen. De wedstrijd van komende dinsdag 17 augustus tussen de Zaanse Heren Selectie en tegen Jong AZ. Een duel dat een direct gevolg is van de FEBO Zaanstad Cup.

De Zaanse selectie bestaat uit 25 spelers die, zoals door de website Voetbalvaria al gemeld, tijdens het toernooi op de velden van WSV'30 werden geselecteerd door een jury, bestaande uit bekende (Zaanse) voetbal coryfeeën. Aanvankelijk was het de bedoeling om de Zaanse selectie nog enkele keren te laten trainen om tot een uiteindelijke selectie van 16 spelers te komen. Door tijdgebrek is het daar helaas niet van gekomen.

Dat maakt dat alle 25 spelers nu in actie zullen komen in de wedstrijd tegen Jong AZ. De selectie wordt begeleid door trainer Martin de Groot. Hij zal worden bijgestaan worden door Edwin Vork en Mitchel Haijen. Daarnaast is Rob Prevoo de keeperstrainer en Rinus Waerst de fysiotherapeut. Ed Kuijper maakt de begeleiding compleet als elftalleider.

In de selectie drie doelmannen opgenomen t.w. Albert-Jan de Vries (WSV’30), Terry Bosman (Hercules Zaandam) en Rik de Boer (RCZ).
Als verdedigers zijn genoteerd Sven Talsma, Danny Rijser en Jordi Obdam (VV Assendelft), Ian MacDonald (Fortuna Zaterdag), Merlijn Hersche (WSV’30), Enes Varisli (Saenden), Jim Gielen en Tanno de Graaf (Sporting Krommenie).
Op het middenveld de Zaterdagse Fortunezen Kenjiro van der Laan, Yannick Klopper en Ran van Vliet plus de Fortuna Zondag speler Emre Bilgin. Ook Assendelver Jessy de Heer hoort bij het middenveld net als Remy Royen (WSV’30) en Max Boon (Zaandijk).
In de aanval zijn te vinden Rick Neele en Tim Zwemmer (VV Assendelft) Daan Rijkhoff (SVA), Leon Seitner (Blauw Wit W) Bofade Touri en Romano Banel (Zaandijk) en Reino Kok (Hercules Zaandam).

SELECTIEF PUBLIEK
De wedstrijd op het AFAS trainingscomplex van AZ in de Wijdewormer begint om 18.30 uur. Helaas gelden er voor het bezoeken van deze wedstrijd strenge regels en is er geen vrij publiek toegestaan. Iedere speler mag in overleg nog wel twee toeschouwers meenemen, maar verder kan niemand anders de wedstrijd bezoeken.

De precieze invulling van het programma van de Zaanse Vrouwen selectie is nog niet helemaal rond. Daar zal na de wedstrijd op 17 augustus ongetwijfeld snel meer over bekend gemaakt worden. De selectie zal in principe in september in actie komen tegen Telstar. Hoogstwaarschijnlijk zal deze wedstrijd dan in het BUKO-stadion van Telstar worden gespeeld.

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl