Jonge mantelzorgers: “Dat doe je toch gewoon?!”

18-05-2020 17:33

Jonge mantelzorgers: “Dat doe je toch gewoon?!”

STREEK - Jonge mantelzorgers kunnen in de gemeente Wormerland bij RSWP terecht voor ondersteuning, leuke activiteiten en contacten met andere jonge mantelzorgers.

Wanneer ben je jonge mantelzorger?
Jonge mantelzorgers zijn kinderen en jongeren t/m 24 jaar die opgroeien met een gezinslid dat chronisch ziek of gehandicapt is of een psychische aandoening heeft. In deze tijd is het extra zwaar om ook de zorg te hebben voor je moeder, vader, broer, zus of iemand anders waar je langdurig voor zorgt! Daarbij is de mogelijkheid om even “te vluchten” naar school of werk ook minder of niet aanwezig.

Je verdient het!
Normaal gesproken organiseren wij diverse activiteiten, maar vanwege de corona maatregelen is dat nu niet mogelijk. Daarom krijgen alle jonge mantelzorgers deze week een envelop in de bus waarin ze een tegoedbon krijgen voor een ijsje bij De Huiskamer in Wormer!

Ben jij een jonge mantelzorger en heb jij thuis geen envelop met ijsbon ontvangen? Neem dan contact met RSWP op! Dat kan via Astrid Mannes, a.mannes@rswp.eu of Whatsapp: 06- 829 22 865
Of bel RSWP/Dienstencentrum Wormerland ma t/m vr 09.30-12.00 uur 075- 641 96 68
Een andere optie is natuurlijk te kijken op de website: www.rswp.eu.


Op de foto Astrid Mannes van RSWP bij Arno en Renate van De Huiskamer in Wormer. De Huiskamer sponsort deze actie, omdat ook zij vinden dat kinderen en jongeren dat verdienen!

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl