Jongen neergestoken in Koog aan de Zaan

Gepubliceerd: 08-10-2019 19:10

Jongen neergestoken in Koog aan de Zaan

KOOG AAN DE ZAAN - Een 17-jarige jongen uit Assendelft is dinsdagavond neergestoken toen hij werd beroofd vlakbij het treinstation in Koog aan de Zaan. Het slachtoffer is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Rond 19.00 uur reed het slachtoffer op de Locomotief via een tunneltje in de richting van het station waar hij drie jongens zag staan. Toen het slachtoffer verderop zijn scooter aan de kant had gezet werd hij door één van de jongens aangesproken. De jongen riep tegen het slachtoffer dat hij zijn scooter moest inleveren.

Het slachtoffer weigerde en kreeg klappen tegen zijn hoofd. Vervolgens werd hij onderuit getrapt en viel hij op de grond. Hierop zijn de drie jongens weggerend in de richting van het station. Toen het slachtoffer op de grond lag merkte hij dat hij was neergestoken. De 17-jarige jongen is met verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.

Via Burgernet werd gevraagd uit te kijken naar de drie verdachten. Vermoedelijk waren de jongens tussen de 16 en 18 jaar oud. Alle drie de jongens hadden een getinte huidskleur en één van hen droeg een donkerblauw jack van het merk Stone Island.

Foto's: Inter Visual Studio / Lorenzo Derksen

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl