Jonger Oranje Talentendag met scouts AZ

Gepubliceerd: 12-10-2021 12:10

Jonger Oranje Talentendag met scouts AZ

WORMERVEER - Kans maken om gescout te worden door AZ? Dat kan en niet eens op het AFAS sportcomplex in de Kalverhoek. Op vrijdag 22 oktober, in de herfstvakantie, heeft weer een Jonger Oranje Talentendag plaats bij Fortuna Wormerveer. Als speler of keeper beleef je een geweldige voetbaldag en maak je inderdaad kans om gescout te worden door AZ.

Tijdens de Jonger Oranje Talentendag spelen de deelnemers een groot 4 tegen 4-toernooi tegen leeftijdsgenootjes of krijg zij een professionele keepersclinic van Keepersworld.nl. Iedereen zal de hele dag bekeken en beoordeeld worden door scouts van AZ. Je krijgt de kans jouw grote voetbaldroom waar te maken: gescout worden door de Alkmaarders en/of een plek verdienen in de Jonger Oranje Regioselectie.

De scouts van AZ selecteren tijdens de Jonger Oranje Talentendag de beste spelers en keepers voor de Jonger Oranje Regioselecties. Zij worden uitgenodigd om aan het einde van het seizoen mee te doen aan de grote Jonger Oranje Finals. Daar wordt tegen andere regio’s gestreden voor het Nederlands kampioenschap.

Aanmelden is vanaf 9.45 uur en rond 15.00 uur is de Jonger Oranje Talentendag weer afgelopen.

Meer informatie over kosten en aanmelden: www.jongeroranje.nl.

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl