JOteVAL: Zaanse Jongeren Theater Festival

Gepubliceerd: 20-06-2019 9:06

JOteVAL: Zaanse Jongeren Theater Festival

ZAANDAM – FluXus en het Zaantheater presenteren zaterdag 22 juni het Jongeren Theater Festival JOteVAL. Alle theatermakers van de toekomst komen dan samen in de Forbozaal van het Zaantheater.

JOteVAL is een jaarlijks evenement en onderdeel van iktoon de Zaanstreek. De dag zit bomvol met muzikale, vrolijke maar ook ontroerende voorstellingen aldus de organisatie. Het moet een inspirerende dag voor alle Zaanse jongeren worden.

Coördinator Sander Buckers: ,,Theater is een uitlaatklep voor de jongeren, een luchtige manier om soms moeilijke maatschappelijke situaties te bespreken. De voorstellingen zijn stuk voor stuk bijzonder, grappig, ontroerend en natuurlijk muzikaal, een aanrader voor de jongeren die gek zijn op theater of er kennis mee willen maken.”

De jongeren zijn zelf verantwoordelijk voor de verschillende theaterproducties en kregen daarbij begeleiding van professionele regisseurs en docenten. Jeugdtoneelgroep Ton(e)el uit Krommeniedijk trapt de spits af om 11.00 uur. Daaropvolgend spelen er om 13.00 en 15.00 uur twee groepen van Theaterschool MUS de voorstelling Wees. De afsluitende voorstelling begint om 19.30 en is de productie van de Zaanse Theaterschool. Zij spelen Here we go again!!.

Het volledige programma is te vinden op www.fluxus.nl/agenda.

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl