Jungle Fever Tropical Party met top DJ's

Gepubliceerd: 29-07-2020 13:07

Jungle Fever Tropical Party met top DJ's

WORMERVEER - Wie goed kijkt in de omgeving van NS station Wormerveer ziet behalve het prachtige Guisveld ook de voormalige QSC landerijen. Waar ooit voetbal het belangrijkste was is dat nu al weer een aantal jaar paintball. Daar worden echter ook heel ander evenementen gehouden waaronder zaterdag 1 augustus de viering van de tweede verjaardag van JammFM Radio en MasterMixers@Work.

Paintball Jungle is volgens eigen zeggen de eerste, de beste en de grootste aanbieder van Paintball en Airsoft in Nederland met op de locatie twaalf gethematiseerde paintball en airsoft velden. Zaterdag 1 Augustus bestaan JammFM Radio & MasterMixers@Work 2 jaar en dat willen ze vieren! 


Sinds 2018 is MasterMixers@Work uitgegroeid tot een begrip binnen de dance community. Zowel nationaal als internationaal! Door het selecteren van enthousiaste & passionele DJ's is begonnen met het verzorgen van een wekelijks radioprogramma bij JammFM Radio Costa del Sol.
Daarna ging het snel. DJ's uit Nederland maar ook uit het buitenland sloten zich aan en aanvragen voor het verzorgen van muziek op feesten groeide snel. Vanwege de hoeveelheid aanvragen zijn initiatiefnemers Gerard Brantenaar uit Wormer & Spencer Matthews het concept MasterMixers@Work OnTour gaan uitwerken.

Dat alles heeft er toe geleid dat het duo zaterdag van 15.00 tot in de late uurtjes de Summer Vibes naar Nederland brengen. Dance Avenue & MasterMixers@Work live vanaf de De Jungle in Wormerveer. Kom gezellig langs. Entree is gratis

De Line Up zaterdag bestaat uit DJ Laudd, VanTonLos, DJ Eut, P.H.S., DJ Marrekie en DJ JeanN. Ook Miss Believe zal acte de presence geven.

Wie aanwezig wil zijn doet er goed aan te reserveren via https://www.facebook.com/events/305139530610617/
Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl