Keijzer Papier waarborgt langetermijnvisie en continuïteit

Gepubliceerd: 03-12-2020 13:12

Keijzer Papier waarborgt langetermijnvisie en continuïteit

STREEK - Door 100% van de aandelen te verwerven van Keijzer Papier uit Wormerveer is Pallas X Holding de bron van het ontstaan van een geschenkverpakkingsgigant na krachtenbundeling Kaleidoscope Gift-Wrap en Keijzer Papier. Met het samengaan is een toonaangevende formatie ontstaan in de sector van cadeau- en geschenkpapieroplossingen en wordt de langetermijnvisie en de continuïteit gewaarborgd.

Beide bedrijven zijn reeds vele decennia actief voor nationale en internationale klanten. Familiebedrijf Kaleidoscope Gift-Wrap is uitgegroeid tot een gerenommeerde producent van luxe cadeaupapier. Naast de standaardcollecties produceert het bedrijf ook private labels voor winkeliers en grossiers en naar eigen ontwerp.

Keijzer Papier uit Wormerveer bestaat al 175 jaar. Het bedrijf is één van de grootste en bekendste producenten van luxe geschenkpapier en een begrip onder grootwinkelbedrijven, inkooporganisaties en groothandelaren. Keijzer Papier produceert dankzij een state-of-the-art machinepark in eigen huis en geheel naar wens in designs, kwaliteit en papiersoort.

De bundeling van krachten zorgt voor een uitbreiding van het machinepark en het productassortiment. Daarnaast heeft de groep gezamenlijk veel kennis opgedaan van duurzaamheid, logistiek en IT. Hierdoor ontstaat een toonaangevende groep op de markt, die elkaar versterkt in productie, distributie en dienstverlening.

“Keijzer Papier, dat 175 jaar bestaat, en Kaleidoscope zijn echte familiebedrijven met de daarbij behorende cultuur en strategie. Daarom is de keuze gemaakt om een partnerschap aan te gaan. Het is een logische keuze om de marktpositie van beide bedrijven te versterken,” weet Kim Keijzer-Nieboer van Keijzer Papier.

BRON: Marktlink

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl