Kerstmarkt in Grote Kerk Westzaan

Gepubliceerd: 28-11-2018 16:11

Kerstmarkt in Grote Kerk Westzaan

WESTZAAN – Waarom helemaal naar een kerstmarkt in Duitsland of België afreizen als je dichtbij huis een Zaanse variant kunt meemaken? Op 8 december wordt de jaarlijkse kerstmarkt gehouden in de Grote of St. Joriskerk, Torenstraat 1.

De elementen zijn: gezelligheid, muziek, creativiteit en uiteraard stands van de deelnemers. Een groot aantal exposanten zorgt voor een zeer gevarieerd aanbod van (kerst)artikelen. Het centrum van de markt biedt volop gelegenheid voor bijpraten en genieten. Er is een grote keuze aan koffie met gebak en allerlei andere heerlijkheden.

De dag wordt ingevuld met veel gezelligheid en recitals op het Flaes & Brünjes orgel. Dat wordt bespeeld door de vaste organisten Jan Lienos en Joost Rijken en gastorganist Dub de Vries. In de middag is er een sfeervolle medley van Kerst gerelateerde muziek door het koor van zangschool La Cantante.

De opbrengst van de kerstmarkt is bestemd voor Stichting Present Zaanstreek. Een organisatie met enthousiaste vrijwilligers die klussen doen voor de meest kwetsbare mensen in de Zaanstreek.

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl