Kerstmarkt in Grote Kerk Westzaan

Gepubliceerd: 03-12-2019 17:12

Kerstmarkt in Grote Kerk Westzaan

WESTZAAN - Op zaterdag 14 december gaat het gebeuren: dan is de Grote Kerk in Westzaan, Torenstraat 1, van 10.00 tot 17.00 uur omgetoverd tot een sfeervolle kerstmarkt waar meer dan 25 standhouders hun artikelen in de kerstsfeer aanbieden.

Naast dat aanbod is er als vanouds het oergezellige horecaplein met koffie, thee en vele soorten gebak. Maar ook is er erwtensoep of een broodje haring. Ook de Glühwein of een ander drankje ontbreken niet.

Er is de hele dag muziek. In de ochtend en begin van de middag zijn er drie orgelrecitals van de vaste organisten Dub de Vries, Jan Lienos en Joost Rijken. In de middag kan het publiek genieten van twee uitvoeringen van het koor van La Cantante Zingen aan de Zaan.

De opbrengst van de Kerstmarkt gaat naar zorgboerderij Boekel waar de bijdrage helpt om een elektrische duofiets aan te schaffen voor de bewoners.

De kerk is geopend tot uiterlijk 17.00 uur. Wie op die dan naar de Westzaanse Winterfair komt, waar de Grote Kerk geen onderdeel van uitmaakt, heeft nog wel de gelegenheid nog even op de kerstmarkt in de kerk rond te struinen.

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl