Kerstnachtdienst in De Ontmoeting

Gepubliceerd: 20-12-2017 10:12

Kerstnachtdienst in De Ontmoeting

ZAANDIJK -  Is er nog een plaats in de herberg of is alles volgeboekt? Het antwoord op deze vraag wordt zondag 24 december gegeven tijdens de kerstnachtdienst in De Ontmoeting, Parklaan 1 in Zaandijk. 

Een kerstnachtdienst die ietsje anders is dan gewend. De Ontmoeting wordt omgetoverd tot een herberg waarin de bezoeker op bijzonder manier het kerstverhaal kan beleven. Stamgasten als een dominee, dirigent, wijze uit het oosten en een nieuwslezer brengen een bezoekje. Samen met de herbergier bespreken zij de actualiteit uit het jaar 1. Uiteraard passeren verschillende bekende kerstliederen de revue om samen te zingen.

Interkerkelijk Gospelkoor Revival o.l.v. dirigent Chris de Kroon en pianiste Tirza Ollefen zingt sfeervolle kerstsongs. Dub de Vries speelt de sterren van de hemel op het orgel. Kerk open vanaf 21.00 uur, aanvang dienst 22.00 uur. Na afloop is er gelegenheid na te praten onder het genot van een glaasje glühwein of warme chocolademelk en kerstbrood. Toegang gratis/vrijwillige bijdrage via collecte. Info: www.deontmoetingzaandijk.nl/mirjamsloots@planet.nl

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl