KFC gesteund door VriendenLoterij

20-11-2020 13:37

KFC gesteund door VriendenLoterij

KOOG AAN DE ZAAN - Als je als vereniging een bijdrage van 5.000 euro van de VriendenLoterij ontvangt is het logisch dat er gejuich volgt. Dat was te horen op het sportpark aan de Wezelstraat toen de bijzondere benoeming van de VriendenLoterij voor Kooger Football Club geopenbaard werd! De club is benoemd tot één van de Clubs van de Week en ontvangt daarom eenmalig een bedrag dat gebruikt zal worden voor onderhoud dat wegens een brand twee jaar geleden was uitgesteld.

Bestuurslid Xander Salden van KFC vertelt het te gek te vinden: "Dit kunnen wij heel goed gebruiken. In maart 2017 zijn door een brand onze (toen net vernieuwde) kleedkamers en de tribune volledig verwoest. We hebben onze spaarpot moeten gebruiken om dit te herstellen en al het verder geplande onderhoud uitgesteld. De toiletten waren de volgende op het lijstje. Dankzij de bijdrage van de VriendenLoterij komen we weer een stap dichterbij het realiseren van de bouw!”.

‘Clubs van de Week’
Clubs van de Week is door de VriendenLoterij in het leven geroepen om clubs, verenigingen en stichtingen in Nederland een steuntje in de rug te geven. Tot en met 31 december 2020 benoemt de VriendenLoterij 100 clubs, verenigingen en stichtingen tot ‘Clubs van de Week’. Zij krijgen een bijdrage van 5.000 euro van de VriendenLoterij voor een specifiek doel of een maatschappelijk project voor de club en haar leden. Clubs kunnen zich nog tot en met 30 november aanmelden via www.clubsvandeweek.nl.

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl