KFC kan noodzakelijke plannen uitvoeren

17-07-2021 10:30

KFC kan noodzakelijke plannen uitvoeren

KOOG AAN DE ZAAN - Het probleem bij tal van sportverenigingen is dat er door de pandemie geen inkomsten uit de kantine zijn voor een vereniging en dat betekent in de meeste gevallen geen investeringen. Aan de Wezelstraat is het bij KFC juist het moment om de volle ijskast met plannen te openen.

Want investeren lijkt overal iets dat wat Corona 'ons' bracht. Of eigenlijk van de clubs afpakte. Op zich niet erg als je geen plannen hebt. Om te overleven moet je echter altijd plannen hebben. Bij de Groote Koogsche zijn er - geheel passend bij de roodblauwen - heel wat (noodzakelijke) plannen die na oktober 2020 de ijskast in moesten. Maar ijskasten zijn er ook om weer te openen.

Met een aantal KFC’ers én bedrijven die de club een warm hart toedragen werden niet alleen stoute schoenen gevonden, ze werden ook aangetrokken. Er werd scherp bekeken wat er wél gedaan kon worden zonder al te grote kostenposten. En dat is verbazingwekkend veel gebleken. 

Op dit moment wordt door een bedrijf enorm hard gewerkt aan de vloer van het clubgebouw. Om precies te zijn, het schuren van de betonnen ondervloer om daarop een geheel nieuwe Forbo vloer te kunnen leggen. Een behoorlijk probleem dat na een belletje naar ras KFC’er Richard Quist in no-time opgelost bleek te kunnen worden. 


Het zal op het complex van KFC deze zomer ongetwijfeld hard werken zijn, maar het resultaat maakt de hele Koogse voetbalfamilie straks trots.

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl