Kinderopvang Boefje groeit gestaag

Gepubliceerd: 24-06-2021 9:06

Kinderopvang Boefje groeit gestaag

WORMER - Als je nu aan Marga van Veen en haar dochter Angela Grooters vraagt of zij in 2009 bij de start van hun bedrijf Kinderopvang Boefje hadden kunnen vermoeden dat er zo’n groei mogelijk zou zijn geweest is het antwoord een luid en duidelijk ‘Nee’. Ook toen 2010 Charity Bolhoeve het team is komen versterken was dat nog niet helder. Inmiddels is Boefje actief op vele fronten en liefst vier locaties. Meest recente wapenfeit is de verdubbeling van de mogelijkheden in het filiaal aan de Koetserstraat 16 in Wormer.

De uitbreiding in Wormer is een logisch vervolg van de ontwikkelingen in de relatief jonge gemeenschap. Vanaf de start op 23 april 2019 is er bij Kinderopvang Boefje sprake van gestage groei. Locatiemanager Louelle is vanaf het begin betrokken geweest bij alle plannen. ‘We zijn hier begonnen met een groep en dat breidde zich al snel uit naar drie volledige groepen. Wormer is een “jong” dorp. Dat maakte dat we na twee jaar uitbreiding wenselijk en dringend nodig was. Die is er nu gekomen! En het mooie? We zitten nog altijd in hetzelfde gebouw.’

De eerste verdieping, waar eerst nog andere bedrijven waren gevestigd, is nu door slimme aanpassingen omgetoverd tot een groot BSO lokaal. Dat is helemaal ingericht voor kinderen van 4 tot 13 jaar. ‘De BSO kinderen voelen zich nu echt groot, mede dankzij een grote keuken waar kinderen vaker mee kunnen helpen en zelf hun etenswaren kunnen voorbereiden’ vertelt Louelle als zij een geïnteresseerde ouder een rondleiding geeft.

Op de etage zijn ook twee kantoorruimtes ingericht: een voor de clustermanager en een voor de locatiemanager. De inrichting van het geheel is fris en geheel passend bij het beeld van Kinderopvang Boefje. ‘We zijn er met z’n allen trots op dat Boefje een groeiend bedrijf is en wie weet wat te de toekomst ons nog allemaal gaat brengen’ besluit Louelle haar verhaal alvorens zich bezig te gaan houden met het inschrijven van alweer een nieuwe jonge wereldburger als deelnemer. Te zien aan de glimlach op het gelaat van haar ouders zal deze jongedame zich meteen thuis gaan voelen bij Boefje.

Het bedrijf kent al geschreven vier locaties. Aan het Visserspad 1a in Krommenie met een kinderdagverblijf, peuteropvang en BSO. Ook in Krommenie, maar dan de Jupiterstraat 139 met een peuteropvang en BSO. In Zaandam is aan de Drielse Wetering 49 een kinderdagverblijf, peuteropvang en BSO en tot slot aan de Koetserstraat 16 in Wormer een kinderdagverblijf, peuteropvang en ook BSO.

Meer info staat op https://www.kinderopvangboefje.nl

Op de foto een glunderende locatiemanager Louelle en haar collega Mickaela terwijl de kinderen zich al helemaal op hun plaats voelen in de nieuwe omgeving

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl