Knollendam traint weer

05-03-2021 10:57

Knollendam traint weer

OOSTKNOLLENDAM - De eerste tekenen van 'normaal' vielen deze week op te tekenen op het sportveld van de VV Knollendam. De lichtmasten werden weer ontstoken. Een jongerenvereniging uit Zaandam beleefde dat als eerste.

In de KnolKnal Nieuwsbrief 133 (3e jaargang) maakt redacteur Bart van der Laan gewag van het feit dat de corona-versoepelingen deze week amper een feit waren of de lampen gingen weer aan op het VVK sportcomplex. 'Nog niet voor eigen gebruik weliswaar. Die eer was voor woensdagavond een jongerenvereniging uit Zaandam. Die zocht ruimte om binnen de avondklok weer eens een balletje te kunnen trappen. Dat kan gelukkig bij ons. Maar niet op donderdag-avond, uiteraard. En altijd voor 21 uur.' 


Ook Fortuna Wormerveer zal straks weer regelmatig op het complex als huurder te vinden zijn. Bestuurslid René Oortwijn ziet de aanvragen flink toenemen, mede door die avondklok. ''Veel clubs komen daardoor krap in de tijd te zitten''.

Enige smet op het geheel woensdag was de lichtmast, waarvan de lampen het niet bleken te doen. 'Een tegenvaller. Drie van de twaalf (zes masten met twee lampen) bleken stuk. Het leverde wel een sfeervol plaatje op' aldus Van der Laan.


Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl