KNVB Beker voetbal midweeks

12-10-2021 14:02

KNVB Beker voetbal midweeks

STREEK -Na de mooie winst van Oranje tegen het altijd lastige Gibraltar (6-0 in de Kuip) wacht een aantal Zaanse amateurclubs een midweekse bekerronde op 12, 13 en 14 oktober.

Vanavond ontvangt Hercules Zaandam (de succesvolle derde klasser) de zaterdag eerste klasser ZOB. Een mooi duel om te kijken hoever het team van trainer Eric Heerings is.

Bij de club (voortgekomen uit PSCK en VVZ) was het de bedoeling dat Jan de Haas per 1 oktober zou stoppen als voorzitter van Hercules-Zaandam en dat de club op zoek moest naar een nieuwe voorzitter. Dat heeft echter dermate veel reacties van zowel binnen als buiten de club opgeleverd die De Haas nieuwe energie hebben gegeven en daarom heeft Jan de Haas besloten terug te komen op zijn eerdere beslissing. Tot tevredenheid van het bestuur zal Jan de Haas in ieder geval het huidige seizoen afmaken. Met Jan de Haas als voorzitter denkt het bestuur beter in staat te zijn om de uitdagingen waar Hercules Zaandam voor staat, het hoofd te bieden.

Woensdagavond 13 oktober gaat Fortuna Wormerveer (Zat.) op bezoek bij Always Forward, ontvangt het nog tegenvallende KFC op eigen veld die avond EVC dat zaterdag j.l. nog met 7-0 wist te winnen en zal SVA na de zesklapper van zondag j.l. nu SDOB (koploper in de zaterdag vierde klasse) moeten verslaan.

Donderdagavond 14 oktober reist WSV’30 af naar tweede klasser HSV in Heiloo.

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl