Koffie en bier gaan prima samen

Gepubliceerd: 10-06-2021 15:06

Koffie en bier gaan prima samen

STREEK - 'Bier op wijn geeft venijn', 'wijn op bier geeft plezier'. Twee clichés die het altijd goed doen. Maar over koffie op bier dan wel bier op koffie zijn geen clichés bekend. En toch is dat momenteel gaande. Die 'operatie' gaat over het bundelen van Zaanse krachten: Zuivere Koffie en Brouwerij Breugem werken samen.

Afgelopen mei hebben Zuivere Koffie en Brouwerij Breugem de handen ineengeslagen om een nieuw pakket samen te stellen voor vaderdag. De samenwerking is voor beiden een passieproject en bedoeld om alle vaders met een originele actie een hart onder de riem te steken.

Op 20 juni is het vaderdag en zijn inmiddels ook de eerste stappen gezet voor het heropenen van de samenleving. Om deze ‘terugkeer naar normaal’ en tegelijkertijd vaderdag te vieren, hebben Zuivere Koffie en Brouwerij Breugem een ludiek ‘anti-kater’ pakket samengesteld. Het pakket bestaat uit o.a. koffie, bieren en snacks en is zo dus een toepasselijke combinatie van beiden bedrijven.

Patrick Breugem is al jaren een bekende naam in de Zaanstreek. Hij brouwt met liefde Zaans bier volgens traditioneel recept en heeft bovendien onlangs een nieuwe locatie geopend bij de Haven van Zaandam. Een paar kilometer verderop zit Koffiebranderij Zuivere Koffie gevestigd. Zij bieden middels hun branderij gemotiveerde (ex-)gedetineerden een tweede kans door het leren van een ambacht. Bovendien is Zuivere Koffie is de enige biologische koffie ter wereld gebrand in de bajes, de producten worden gemaakt in de bajes van Zaanstad.

In het pakket zitten diverse populaire producten van beide bedrijven en bezorging vindt plaats op uiterlijk 17 juni. Inwoners van Zaanstad e.o. kunnen gratis het pakket laten thuisbezorgen of ophalen bij twee ophaalpunten. 

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl