Komende Zaanse Ondernemersdag in teken van Startups en Scale-ups

Gepubliceerd: 11-07-2019 20:07

Komende Zaanse Ondernemersdag in teken van Startups en Scale-ups

ZAANSTREEK - Dit jaar staat de Zaanse Ondernemersdag grotendeels in het teken staan van Startups en Scale-ups laat Peter Wieringa, voorzitter van Zaanse Ondernemersdag weten. Op 5 november is het zover en wordt de 31ste editie gehouden. Als vanouds in het Zaantheater. 

‘De nieuwe generatie ondernemers staat doorgaans bekend om hun innovatieve businessmodellen en hun eigentijdse manier van ondernemen. In de afgelopen jaren is er rondom startups en scale-ups een geheel ‘eigen’ wereld ontstaan’ aldus de organisatie.

Dynamischer
Tijdens de Zaanse Ondernemersdag worden de eerste Zaanse Startup Award, de Ondernemingsprijs 2019 en de PDZ/Trias Jeugdjuryprijs uitgereikt. De Zaanse Startersprijs wordt omgedoopt tot Zaanse Startup Award. Daartoe hebben de besturen van de Zaanse Ondernemersdag en Zaanse Startersprijs dit jaar de handen ineen geslagen. ,,Er bestond behoefte aan een startersprijs met een dynamischer elan en meer aandacht voor vernieuwende startups”, aldus de organisatie.

Nomineren voor 31 augustus
Een startup moet wel aan een aantal spelregels voldoen. Zoals een duidelijke visie op innovatief ondernemen, maatschappelijke relevantie, onderbouwde lange termijn verwachting en pitchdeck met duidelijke bedrijfspropositie. De organisatie komt nu al in de lucht met een publicatie om startups de kans te geven met de nieuwe Award naar huis te gaan. De inschrijving voor de Zaanse Startup Award 2019 sluit op 31 augustus.

Jezelf of een startup uit het eigen netwerk nomineren kan op: https://www.zaanseondernemersdag.nl/index.php/inschrijven

De Ondernemingsprijs werd vorig jaar gewonnen door Babino Kinderopvang. De PDZ/Trias Jeugdjury prijs ging ook naar Babino Kinderopvang (zie foto). De Zaanse Startersprijs werd gewonnen door Clean Foods BV.

Ontstaan
De stichting Zaanse Ondernemersdag is op 6 februari 1989 opgericht op initiatief van de Zaanse Ondernemers Sociëteit De Corner, Vereniging Ondernemerskring Zaanstreek (OZ), Koninklijk Nederlands Ondernemers Verbond (KNOV) district Zaanstreek, Maatschappij voor Nijverheid en Handel (MNH) departement Zaanstreek, Kamer van Koophandel en Fabrieken voor de Zaanstreek en gemeente Zaanstad.

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl