Korfballeague nog net voor de sneeuw klaar

06-02-2021 10:36

Korfballeague nog net voor de sneeuw klaar

STREEK - De weersverwachtingen maken dat het land extra in de stress lijkt te schieten. Voor de Zaanse topkorfballers van KZ/Thermo4U en GG/IJskoud de Beste is het daarom prettig dat zij vandaag al voor hun vierde competitieronde in actie mogen komen.

De groengele ploeg uit Wormer gaat op weg naar Papendrecht. Regerend landskampioen PKC/Verton vanaf 14.30 uur de tegenstander is. De thuisploeg speelde vorig weekend een uitstekende wedstrijd tegen Oost-Arnhem en tekenden met 46 doelpunten voor het op-een- na-hoogste aantal treffers in een KL-wedstrijd. 


Voor GG/IJskoud de Beste waren de druiven vorige week wel heel zuur, want een spannende wedstrijd tegen AKC Blauw-Wit eindigde in de slotseconden in een 26-25 nederlaag. Dat doet overigens niets af aan de ambities van GG/IJskoud de Beste volop te strijden voor een plek in de play-offs.

In eigen Topsportcentrum De Koog wacht KZ/Thermo4U de provinciale derby tegen AKC Blauw Wit uit Amsterdam. De Koogers starten om 17.30 uur als favoriet gezien hun prestaties tot nu toe. Uit drie wedstrijden werden vier punten gescoord waar de Mokumers tot twee wisten te komen.

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl