Korfballeague start tweede competitiehelft

19-02-2021 13:30

Korfballeague start tweede competitiehelft

STREEK - Voor de nationale korfbaltop gaat komend weekeinde de retourronde van start. Na vijf gespeelde wedstrijden wacht de zes deelnemers nu een nieuwe serie van vijf alles bepalende partijen. GG/IJskoud de Beste en KZ/Thermo4U openen deel twee van de competitie met thuiswedstrijden.

Na de Zaanse kraker in het Topsportcentrum moeten de Koogers aantonen de klap van het verlies tegen Groen Geel verwerkt te hebben. Nu treft KZ de nog altijd puntloze debutant Oost Arnhem. Dat mag geen probleem opleveren en kan de verwachte winst maken dat er weer aansluiting met de Top 4 zal ontstaan.

Voor Groen Geel is het tegen LDODK dat in de Wormerhal verslagen zal moeten worden. De uitwedstrijd werd nipt verloren en nadien vertonen de Wormers een opgaande lijn. De ploeg uit Gorredijk vertoeft traditioneel in de hogere posities op de ranglijst, maar heeft niet meer de uitstraling als voorheen.

De stand in Poule A van deze gedeelde Korfballeague competitie is dat PKC als vanouds koploper is (5-10) met LDODK daar achter (5-6) op gelijke hoogte met Blauw Wit. Op een gedeelde derde plaats de Zaanse deelnemers (5-4) en als rode lantaarndrager Oost Arnhem.

PROGRAMMA ZATERDAG 20-02:

14.30 UUR BLAUW WIT A - PKC

15.30 UUR KZ/THERMO4U - OOST ARNHEM

16.00 UUR GG/IJSKOUD DE BESTE - LDODK

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl