Korfballers beperkt in competitie

14-01-2021 09:24

Korfballers beperkt in competitie

STREEK - Als directe conclusie uit de persconferentie van j.l. dinsdag heeft de nationale korfbalbond (KNKV) bekend gemaakt dat in alle klassen onder de Korfbal League dit seizoen geen zaalcompetitie zal plaatshebben.

Door het besluit van de verlengde lockdown is een verantwoorde start van de zaalcompetitie op 6 februari - het laatst mogelijke moment in de door het KNKV opgestelde routekaart - helaas niet meer mogelijk. Meer informatie over onder andere de veldcompetitie en financiële afdrachten volgt de komende dagen.


In de Korfbal League gaat KZ/Thermo4U zaterdagmiddag om 15.00 uur de strijd bij en met Oost-Arnhem. De nieuwkomer in de League deed deze week (maandag) al van zich spreken. K.V. Oost-Arnhem en hoofdtrainer Hugo van Woudenberg hebben, in onderling overleg, besloten de samenwerking met onmiddellijke ingang te beëindigen. De reden hiervoor is het ontbreken van de wederzijdse klik.
De Arhemmers zijn er in geslaagd om, op interim basis, invulling te kunnen geven aan de rol van hoofdtrainer. Met onmiddellijke ingang zal Ron Steenbergen deze functie in de zaalperiode gaan invullen. Deze tijdelijke invulling is in goed overleg met KV Wageningen tot stand gekomen.

Later op de dag (20.30 uur) opent GG/IJskoud de Beste zaterdagavond bij LDODK/Rinsma Modeplein. In dat team zal Marjolijn Kroon (ex KZ/Thermo4U) niet meer optreden. Zij heeft haar schoenen opgeborgen. Het seizoen 2019-2020 was haar laatste. Zij kan terug kijken op een imposante loopbaan. 

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl