Korfballers beperkt weer aan de slag

07-01-2022 14:41

Korfballers beperkt weer aan de slag

STREEK - Komend weekeinde gaat het vervolg van de Korfballeague competitie 21-22 weer van start. Iedereen zal ongetwijfeld uitkijken naar de bewegingen in de zaal. Toekijken mag alleen vanaf het Eyecons scherm. Die service stelt de liefhebber in ieder geval tevreden al wil natuurlijk iedereen het liefst in de hal zijn favorieten naar de overwinning toeschreeuwen.

Van 10 tot en met 12 februari zou de PKC-hal het toneel zijn van de finaleronde van de IKF Europa Cup 2022. Vanwege de huidige coronasituatie is nu besloten om het toernooi uit te stellen naar later dit seizoen. De IKF, het KNKV en gastheer PKC/Vertom gaan gezamenlijk op zoek naar alternatieve data.

De duels Oost-Arnhem – GG/IJskoud de Beste en TOP/LITTA – DVO/Accountor gaan zaterdag niet door. Dit in verband met te veel coronabesmettingen binnen de selecties van respectievelijk Groen-Geel en TOP.

Voor KZ/Thermo4U is er nog wel gelegenheid om te spelen. Het team gaat op bezoek bij Dalto en weet dat er gewonnen moet worden om aansluiting te houden met de koplopers.

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl