Korfballers zo goed als klaar met ‘buiten’

10-10-2020 19:44

Korfballers zo goed als klaar met ‘buiten’

STREEK - De weersomstandigheden waren vandaag verre van aangenaam. Dus was het zaak voor de korfballers om zich zonder steun van de supporters warm te spelen. Meest opvallende winst die van GG/IJskoud de Beste dat over Meervogels heenwalste.

In de Hoofdklasse liet GG/IJskoud de Beste geen twijfel bestaan over haar kwaliteiten. Het arme De Meervogels moest met een 24-9 nederlaag de terugreis naar Zoetermeer aanvangen. De Wormers gaan de zaal in met de wetenschap dat zij op het veld slechts een puntje achter staan op koploper Avanti/Post Makelaardij.

De eerste klasse kent in ZKV de lijstaanvoerder. Middenmoter ALO probeerde het wel, maar kon de Zaandammers geen pootje lichten. De 18-12 zege was zonder meer terecht.

In de tweede klasse werd de partij tussen Haarlem en OKV van het programma gehaald. Furore uit Assendelft wist bij het onderaanstaande EKVA een nipte 9-10 winst te scoren. ZKC’31 was van plan op bezoek te gaan bij de ongeslagen koploper in die klasse (Fiducia) maar die wedstrijd werd afgelast.

Derde klasser Zaandam Zuid wacht komende week (17-10) nog de thuiswedstrijd tegen Sporting Badhoevedorp. Op visite bij Helios konden de Zuiderlingen geen aansluiting vinden met de kop van de middenmoot door het 10-7 verlies.

Uitslagen Zaterdag 10 oktober:
HKB
GG/IJskoud de Beste - De Meervogels 24-9


1D
ZKV - ALO 18-12

2F
EKVA - Furore 9-10
Haarlem - OKV en Fiducia - ZKC ’31 afgelast

3 E
Helios - Zaandam Zuid 10-7

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl