Kortebaan paardenkoers Assendelft omgebouwd tot on line spektakel

01-05-2020 16:14

Kortebaan paardenkoers Assendelft omgebouwd tot on line spektakel

STREEK - Dat de kortebaanpaardenkoers van Assendelft zaterdag 9 mei niet door kan gaan vanwege het coronavirus zal niemand verbazen. De kortebaanliefhebbers hoeven gelukkig niet in een zwart gat te vallen. Er is een online alternatief ontwikkeld: ‘De Assendelft Challenge’.

Kortebaandraverijen.nl wil de kortebaanliefhebbers, inwoners van Assendelft en andere vaste bezoekers van de koers over de Dorpsstraat toch een middag vol paardensportplezier aanbieden. Daarom zorgt het in samenwerking met wedorganisatie Runnerz voor een online alternatief: ‘De Assendelft Challenge’.

De start van deze koersdag is 9 mei om 14.45 uur.Kortebaandraverijen.nl biedt voorbeschouwingen en tips aan met hetzelfde enthousiasme waarmee normaal gesproken de kortebanen worden geanalyseerd. Ook linken zij door naar de gratis beelden van Runnerz. 

Iedereen die normaal gesproken langs de baan had gestaan op de Dorpsstraat kan hierdoor toch de hele middag online genieten van paardensport en op een laagdrempelige manier weddenschappen plaatsen. Via Kortebaandraverijen.nl ligt er voor iedereen die zich registreert een welkomstbonus klaar: bij 50 euro inzet krijg je 25 euro gratis.

Alternatieve kortebaankalender

‘De Assendelft Challenge’ is onderdeel van de alternatieve kortebaankalender van Kortebaandraverijen.nl. De website biedt voor alle geannuleerde kortebanen een online alternatief. Voor de hoofdkoers van die middag kunnen door de ‘Vrienden’ van de website ook tips worden ingestuurd. Deze tellen mee voor de TipCompetitie, die de website elk jaar organiseert over het hele kortebaanseizoen.

In de paardensportwereld hoopt men dat er vanaf september weer op de kortebaan wordt gekoerst. Mocht dit niet het geval zijn, wordt het seizoen afgemaakt met o.a. de ‘challenges’. Kortebaandraverijen.nl hoopt daarmee de vele liefhebbers van de kortebaan zoveel mogelijk drafplezier te geven in deze bizarre tijd.

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl