Koud klusje voor politici in Zaanbocht

15-01-2022 12:13

Koud klusje voor politici in Zaanbocht

WORMERVEER - Dat de Zaanbocht een van de meest aantrekkelijke winkelgebieden in ons land is zal zeker door de ondernemers aan de Zaanweg bevestigd worden. Het is ook meteen een fotogenieke omgeving. Vandaar dat Flip Hoedemaeker en Merel Kingma klappertandend voor het oog van de camera verschenen.

De nummer 1 en 2 op de kieslijst van D66 in Zaanstad werden uitgebreid en in diverse poses vastgelegd. De gemeenteraadsverkiezingen naderen in rap tempo. Dat betekent dat er op allerlei fronten promotie gemaakt dient te worden. 


Net als bij veel concurrenten was het ook bij D66 was dringen aan de top. 'Uiteindelijk hebben we gekozen voor een mooie mix van ervaring en aanstormend talent. De lijst is jong en divers, en barst van kennis en ervaring op alle belangrijke portefeuilles' zo valt te lezen op de website van de partij.

De woordvoerder van de partij laat in de kille Zaanbocht weten dat er hard aan getrokken wordt. 'We zien steeds meer partijen aan de rechterzijde verschijnen. Voor ons als partij is dat niet verontrustend. Wij staan aan de andere kant. Het is wel te hopen dat de groei van partijen zoals in de Tweede Kamer en gemeenteraden zal minderen. In Zaanstad reken ik op een verdikking van de huidige partijen. Om dat te bereiken moet je zoals hier in Wormerveer soms even kou lijden.' 


Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl