KWF-afdeling Zaanstad zoekt collectanten

30-07-2019 15:21

KWF-afdeling Zaanstad zoekt collectanten

ZAANSTREEK - Het is bijna zover: de jaarlijkse collecteweek van KWF Kankerbestrijding. Ook in Zaanstad gaan collectanten op pad in de week van 1 tot en met 7 september. Althans, als er genoeg collectanten zijn want daar wordt nog naar gezocht. 

Wie kent niet de verhalen (of heeft het zelf meegemaakt), de sluipende ziekte die door de oudere generatie K wordt genoemd… Aangezien één op de drie mensen in Nederland kanker krijgt, is de kans groot dat alle Zaankanters ooit met deze ziekte te maken hebben gehad. Gelukkig zijn er steeds betere behandelmethodes, maar geld voor onderzoek blijft keihard nodig.

Meer doen dan doneren en zelf een steentje bijdragen aan een wereld zonder kanker? Dat kan. Collecteren kost vaak maar een paar uurtjes op een avond. Voor verschillende delen in Zaanstad worden nog collectanten en wijkhoofden gezocht. Bijvoorbeeld voor de Assendelftse wijk Langeheit en de Saendelfste postcode 1566. Ook in Zaandam Oost is er een tekort aan collectanten en wijkhoofden en mist er een coördinator.

Aanmelden kan via kwf.collecteweb.nl/aanmelden. Ook voor alle andere wijken worden collectanten gezocht. Collectant gemist? Online doneren kan ook via www.kwf.nl/doneren.

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Molenwerf 42 - 1541 WR Koog aan de Zaan - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl