KWF stopt met Samenloop

06-04-2021 15:47

KWF stopt met Samenloop

STREEK - Na bijna 15 jaar en 265 Samenlopen komt er definitief een einde aan een bijzonder evenement, dat voor duizenden mensen heel veel heeft betekend. Net als veel andere goede doelen heeft KWF het afgelopen jaar te maken gehad met een grote terugval in inkomsten. Door het niet doorgaan van evenementen is er in 2020 veel minder geld opgehaald, terwijl de vaste kosten doorliepen. Ook in 2021 zullen we tientallen miljoenen mislopen als gevolg van de coronacrisis.

Om die reden heeft het KWF met pijn in het hart moeten besluiten om te stoppen met de KWF Samenloop. Dat betekent dat KWF geen tijd, geld en middelen meer beschikbaar zal stellen voor de lokaal georganiseerde Samenloop-evenementen. Ook in de Zaanstreek was er een enthousiast comite dat zich bezighield met het organiseren van de SamenLoop. De relatief hoge kosten van een Samenloop zijn voor het KWF niet langer te verantwoorden.

Voor dit jaar stond al in menig agenda dat op 13 en 14 juni de jaarlijkse Samenloop Voor Hoop Zaanstad zou plaatshebben. De loop was een jaarlijks terugkerend evenement waarbij 24 uur gewandeld werd door teams in estafette vorm voor het KWF. Het was altijd een evenement met veel vermaak voor jong en oud en allerlei leuke manieren om te doneren en hiermee KWF te steunen.

Kijk voor alle verdere informatie op https://samenloopvoorhoop.nl/nieuws/samenloop-stopt/

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl