KZ/Thermo4U naar eenvoudige winst bij Oost Arnhem

16-01-2021 16:33

KZ/Thermo4U naar eenvoudige winst bij Oost Arnhem

STREEK - Geheel volgens verwachting heeft KZ/Thermo4U vanmiddag bij Oost Arnhem na een 7-11 ruststand een 16-26 zege geboekt. De Koogers hoefden geen moment te vrezen voor verrassingen.

Het verschil tussen de debutant Oost Arnhem en qua speeljaren gelouterde KZ/Thermo 4U was vandaag simpelweg te groot. Vooral de kwaliteit van de dames aan Zaanse kant was vele malen groter. Daarnaast is Alwin Out een nog altijd groeiende scherpschutter.

Na de pauze liepen de bezoekers rap uit en was het verschil al snel onoverbrugbaar. Dat verschil bleef tot het einde van de wedstrijd gehandhaafd. Marjolijn Schenk maakte gedreven het verschil. Mede door haar inzet werd de wedstrijd snel in het slot gespeeld. Met nog 20 minuten op de klok was het al 9-15, met nog 5 minuten te gaan 15-25. Uiteindelijk werd afgesloten met een 16-26 overwinning. In de score is het goed te zien dat beide seksen er ieder 13 scoorden.

De tweede helft leverde tevredenheid op bij Alwin Out zo legde hij uit na afloop. ‘Volgende week PKC zullen we nog scherper moeten aanpakken.’

Het verliezende Oost Arnhem denkt dan tegen Groen Geel IJskoud de Beste een beter resultaat te kunnen boeken. 'Elke tegenstander biedt zijn eigen tegenstand' tipte oud-bondscoach en nu commentator Jan Sjouke van de Bos.

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl