KZ vrouwenkwartet in Oranje selectie

22-10-2020 09:17

KZ vrouwenkwartet in Oranje selectie

STREEK - Nog even en de start is er. De start van de Korfballeague die dit jaar uit liefst twaalf ploegen bestaat. Het publiek zal naar verwachting niet / beperkt aanwezig kunnen zijn. Geluk bij dit ongeluk vormt het feit dat de clubs al eerder besloten samen te gaan werken bij het streamen van hun wedstrijden.

Bij KZ/Thermo4U is er echter al voor de start sprake van een soort van euforie. Bondscoach Jan Niebeek heeft liefst vier Koogsen geselecteerd. Esther Cordus, Marjolijn Schenk, Anouk Haar en nu ook Anna Kriek (op de foto geconcentreerd in actie) vormen het blauwzwarte kwartet in Oranje. TeamNL Korfbal is de regerend World Games-, wereld- en Europees kampioen.


Ook de van oorsprong Zaanse Jet Hendriks (gestart bij KZ, al jaren uitkomend voor TOP/LITTA) hoort bij de selectie. Bij de heren is het Alwin Out die de Koogsche eer mede hoog mag houden.

Met ingang van het komende Korfbal Leagueseizoen zijn alle Korfbal Leagueduels live te zien via een online korfbalplatform, opgezet in samenwerking met Eyecons. Dat hebben het KNKV en de Korfbal Leagueverenigingen onlangs afgesproken met Eyecons, dat momenteel ook een online platform voor live voetbal (Tweede Divisie), live hockey (Hoofdklasse dames en heren) en live honkbal (Hoofdklasse) beheert. De wedstrijden zijn te volgen via de KNKV en de websites van de twaalf Korfbal Leagueverenigingen.

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl