Laatste middagmaal Weekendsoos

22-07-2021 15:30

Laatste middagmaal Weekendsoos

KROMMENIE - Lange tijd was het voor een grote groep Krommenieer vrouwen en een man traditie om samen te komen in de Rosarium Weekendsoos in de Rosariumhorst in het Rosariumpark. Door de coronaperikelen en aangepast beleid is er de laatste lange tijd geen samenkomst meer geweest. Een groot gemis voor alle deelnemers die stuk voor stuk op leeftijd zijn.

In de wetenschap dat de Weekendsoos niet meer zal terugkeren werd nog even in de ‘pot’ gekeken. En daar zat nog voldoende geld in. ‘Dat betekende dat we wilden gaan delen’ aldus Francien Binsbergen, die de kas beheerde. ‘De oplossing was snel gevonden. We wilden dolgraag met elkaar gaan lunchen. Dat hebben we gedaan bij de Krokodil aan het Busch in Krommenie.’

Ter voorbereiding werd nog even rondgevraagd of iedereen zijn taxipasje nog paraat had. Vandaar dat een aantal eters samen aan kwam bij het restaurant. In de afgelopen periode zijn er ook een aantal leden overleden. 'Zo gaat dat als je wat ouder aan het worden bent.' 

Vanaf half een werd iedereen welkom geheten en kon er worden aangeschoven voor een heerlijke lunch. Te zien aan de gretigheid waarmee het aangebodene werd verorberd kan het niet anders of alle deelnemers hebben er van genoten.

Niet alle leden van de ‘soos’ konden meedoen. Zij krijgen alsnog een cadeaubon thuisbezorgd. ‘Alles is zo op een eerlijke en smakelijke manier verdeeld’ laat Francien Binsbergen met een brede glimlach op haar gelaat weten.

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl