Laatste oefenavond rampseizoen 2020/21

27-06-2021 10:42

Laatste oefenavond rampseizoen 2020/21

OOSTKNOLLENDAM - In het Zaandorp zijn ze niet voor een gat te vangen. Vandaar dat Bart van der Laan met d regelmaat van de klok zijn KnolKnalnieuws de wereld in stuurt. In de altijd lezenswaardige Nieuwsbrief 175 (3e jaargang) aandacht voor diverse onderdelen van het Knollendammer leven.

Op de laatste oefenavond van het rampseizoen 2020/21 werd er een biertje na training geserveerd. Dat afsluiten is ieder seizoen bijzonder. Nu werd het helemaal een bijzonder momentje deze donderdagavond. De laatste training van dit seizoen en wie weet zelfs van de selectie ooit. Zestien spelers waren actief plus het vierde natuurlijk. Trainer Andy Huitema liet weten lekker getraind te hebben. ''Met een klein biertje na afloop'', aldus de oefenmeester uit Wormer. ''Daan en Han zijn druk bezig de Knol-selectie voor de Zaanstad Cup rond te krijgen. Dat is vrijwel rond''.

Van inwoner Nordin Bakker (23), zoon van de oud-spelers Wim en Mieke,is bekend dat hij de eerste oud-Knollendammer zal zijn (voetbal)geluk gaat beproeven in Bulgarije. Als doelman in de hoogste divisie daar. Zijn route loopt via Knollendam, Fortuna Wormerveer en Volendam richting Bulgarije.Een opmerkelijke transfer voor Nordin. Hij gaat naar Beroe Stara Zogora, een ambitieuze club in de hoogste divisie. Europees voetbal werd dit seizoen net niet gehaald, wellicht in 2022 wel. Doelman Joey Roggeveen (concurrent/collega van Nordin bij Volendam) gaat straks verder bij Ajax.

Naast Nordin zijn er meer betaalde krachten vanuit het dorp Dew ereld ingegaan. Dat zijn Joris en Lars Kramer, zoons van onze oud-spelers Maurice en Vincent. De neven Kramer spelen komend seizoen ook op het hoogste niveau. Joris bij Go Ahead Eagles, Lars in Denemarken, bij Viborg FF.

Midzomertournooi KnolBoules valt in het water. 
Een andere, minstens zo belangrijke tak van sport bij VVK, is jeu de boules. Alles stond klaar, de prijzen, het bier. Alleen die regen... Opkomst: tien man (foto). Het toernooi zal nu een week later plaatshebben.

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl