Lagerhuisdebat voor bewoners Rooswijk

Gepubliceerd: 27-10-2018 10:10

Lagerhuisdebat voor bewoners Rooswijk

ZAANDIJK – Inwoners van Rooswijk kregen recent een brief van de gemeenteraad met daarin de uitnodiging op 12 december mee te praten in het Lagerhuisdebat. Dit is een gesprek tussen inwoners van Zaanstad.

De gemeenteraad wil weten wat er leeft onder inwoners om besluiten te kunnen nemen. Het Lagerhuisdebat is een proef die gestart is in Zaandam zuid en wordt nu georganiseerd in Rooswijk. De raad wil weten of ze mensen die ze anders niet zo actief zien of horen, op een andere manier bij het gesprek over de buurt of stad kunnen betrekken.

Discussieonderwerpen zijn zelf aan te dragen. De gemeente geeft een voorzetje als: is er genoeg te doen voor jongeren? Of heeft u ideeën over de openbare ruimte? Op praatmee.zaanstad.nl/p/lagerhuisdebat kunnen deelnemers gespreksonderwerpen aandragen.

Inloop 19.30 uur, aanvang 20.00 uur. Locatie Saenredamcollege, Elvis Presleystraat 1 in Zaandijk. Meeluisteren kan ook. Vragen of aanmelden voor het debat? Stuurt u dan een mail naar raadsgriffie@zaanstad.nl betreft Lagerhuisdebat.

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl