Lars Keppel snel weer onder dak

30-01-2021 09:56

Lars Keppel snel weer onder dak

STREEK - Tot ontsteltenis van velen maakte het bestuur van VPV Purmersteijn op 23 januari j.l. bekendaankomend seizoen 21/22 te stoppen met de zaterdagselectie. De reden? Om de visie van de club te bewaken, is er besloten om de prioriteit te verplaatsen naar de jeugdafdeling. Het bestuur nam het besluit met pijn in het hart, maar bleek onontkoombaar. Niet lang daarvoor was het streekgenoot Lars Keppel die zijn handtekening plaatste onder een verlengd trainerscontract. Al drie seizoenen lang was hij de succesvolle trainer van het zaterdagteam. Lars Keppel (35) heeft die klap verwerkt en is de nieuwe hoofdtrainer van vv Assendelft voor het seizoen 2021/2022.

Bij de zwartwitten zag men zich recentelijk voor het probleem geplaatst dat er een opvolger moest worden gezocht voor Alex Geernaert, drie seizoenen bezig, die de overstap naar het Heemskerkse ODIN'59 bekend maakte. 

Die zoektocht kon gelukkig voor de club snel afgesloten worden. Lars Keppel (35) is door vv Assendelft gecontracteerd als hoofdtrainer van de hoofdselectie voor het nieuwe seizoen. Lars is drie seizoenen hoofdtrainer geweest van de zaterdagselectie van vpv Purmerstejin. Daarvoor was hij assistent-trainer bij de heren-selectie en jarenlang jeugdtrainer geweest bij Fortuna Wormerveer.

Bestuurslid technische zaken Paul Bergkamp: ‘Lars past helemaal in onze profielschets. Hij is een jonge vent, ambitieus en met het oog voor een dorpsclub. De gesprekken met een vertegenwoordiging van de spelers en het bestuur zijn zeer positief verlopen.' 

Hoe het huidige seizoen wel of niet wordt uitgespeeld is ook in Assendelft nog niet duidelijk. De zwartwitten mikken op een plek in de eerste klasse voor het seizoen 2021/2022.
Met het aanstellen van de hoofdtrainer is de staf voor de selectie nieuwe seizoen compleet: Lars Keppel hoofdtrainer, Marco van Biljouw assistent-trainer/ tweede elftal, Paul Hoeve keeperstrainer, Peter Boon verzorger en Virginie van Zundert verzorger tweede elftal.

Op de foto tekent Lars Keppel zijn contract in het bijzijn van de bestuursleden Paul Bergkamp en Gerard Nol. De cheque op de achtergrond heeft niets met het moment van doen.

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl