Le Champion zet alle evenementen tot 1 maart 2021 in de wachtkamer

03-11-2020 14:46

Le Champion zet alle evenementen tot 1 maart 2021 in de wachtkamer

STREEK - Met pijn in het sporthart heeft Le Champion een moeilijk besluit moeten nemen: zij zal geen fysieke evenementen organiseren tot 1 maart 2021. Dat betekent in concreto dat in de aankomende wintermaanden geen Midwinterduinloop, Egmond-Pier-Egmond strandrace, NN Egmond Halve Marathon, Egmond Wandel Marathon, Groet uit Schoorl Run en Zandvoort Light Walk zal zijn te beleven.

'Met de kennis van nu is het nog niet duidelijk of de richtlijnen van de overheid ruimte bieden om de komende maanden grote evenementen te organiseren. De afgelopen tijd hebben wij hard gewerkt aan plannen om evenementen mogelijk te maken binnen de protocollen van de sportbonden en richtlijnen van 1,5 meter. Gezien de lange voorbereidingstijd en de vele onzekere factoren is nu, met betrokken partners, echter besloten de evenementen af te gelasten. Hiermee tonen wij onze verantwoordelijkheid, omdat de veiligheid en gezondheid van onze deelnemers, toeschouwers, vrijwilligers en medewerkers voor ons het allerbelangrijkst is' zo is de boodschap van Le Champion aan alle betrokkenen.

Na de succesvolle thuisedities van onder meer de Plus Wandel4daagse Alkmaar, Dam tot Damloop en TCS Amsterdam Marathon zullen de medewerkers van Le Champion de komende tijd hun energie blijven steken in nieuwe creatieve en virtuele alternatieven voor fietsers, hardlopers en wandelaars. 'Wij willen Nederland in beweging blijven brengen. Blijf genieten van het sporten. Er komt een moment dat wij weer met elkaar aan de start staan. Wij kunnen niet wachten jou daar te zien.' 

Lees de volledige update op http://bit.ly/LC-evenementen-afgelast


Foto Le Champion

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl