Leegloop bij KZ/Hiltex

27-02-2017 16:10

Leegloop bij KZ/Hiltex

KOOG AAN DE ZAAN – Na coach Maarten van Woerkom en topspeler Tim Bakker vertrekken meer spelers bij KZ/Hiltex. Ook Rick Voorneveld en Erik de Vries pakken hun koffers, zo maakte de korfbalclub zondag bekend. Waarschijnlijk volgt ook Charell Schoolmeester, die kampt met blessures.

Bekijk het item van Dennis Dallinga en Tom van Midden hier:

https://www.youtube.com/watch?v=iXTg-Ff2oSc

Erik de Vries (32) heeft, net als Bakker en van Woerkom, de keuze gemaakt om te stoppen vanwege gezinsuitbreiding. Het enige verschil bij De Vries is dat het de derde keer is dat hij vader is geworden. Met de zorg voor een gezin, wordt het lastig om zoveel te blijven trainen en spelen. De Vries speelde de laatste tijd veel in het tweede bij KZ, maar wist de laatste weken toch ook in het eerste zijn minuten en punten te maken.

Charmes van onze Zuiderburen
Rick Voorneveld (32) heeft de keuze gemaakt niet op basis van zijn leeftijd of gezinsuitbreiding, maar vanwege de liefde. Voorneveld heeft een aantal maanden terug een einde gemaakt aan zijn vrijgezellenbestaan en is gevallen voor de charmes van een Belgische korfbalster. Aangezien het werk van Nikki Schilders zich niet naar Nederland kan verplaatsen, maar Voorneveld het zijne wel naar Antwerpen, heeft hij besloten om daar te gaan wonen.

Minder leuk nieuws voor Charell Schoolmeester. Met haar 27 jaar is ze de jongste in dit gezelschap, maar blessures dwingen haar waarschijnlijk tot stoppen. Na haar blessure van een paar jaar terug kwam ze goed terug. Toch lijkt haar lichaam minder tegen de inspanningen te kunnen dan die van anderen. Schoolmeester maakte daarom aan KZ/Hiltex bekend te willen stoppen.

Allen hebben hun sporen meer dan verdiend bij KZ/Hiltex en zullen dan ook gemist worden. De komende weken kunt u nog van hen genieten in de Topsporthal in Koog aan de Zaan te beginnen bij komende zaterdag om 20:00 uur tegen Fortuna/Delta Logistiek. Uiteraard doet Zaansport op Zaanradio daar ook verslag van.
Foto: korfbal.nl.

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Molenwerf 42 - 1541 WR Koog aan de Zaan - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl