Lekker sporten in de buitenlucht

19-05-2020 18:05

Lekker sporten in de buitenlucht

KOOG AAN DE ZAAN - Nu de mogelijkheden wat breder worden getrokken is het voor menig sportschooluitbater tijd om naar buiten te gaan. In de open lucht sporten zorgt voor flink wat opluchting bij zowel de sportschoolhouders als hun bezoekers. Ook bij De Wadden aan het Breedweer zal een buitenopstelling gebruikt gaan worden. Onder strikte voorwaarden. Dat dan weer wel.

Vanaf woensdag 20 mei zal een gedeelte van de sportschool naar buiten worden gebracht. Na veel overleg en brainstormen waren betrokkenen het er over eens hoe dit op te lossen.

De buitengym zal geopend zijn van 10:00 tot 19:00 uur op maandag t/m de vrijdag. Er zal gewerkt gaan worden met een reserveersysteem. Daarbij worden tijdsblokken gehanteerd. Deze zijn van 10:00 tot 10:50 uur, van 11:00 tot 11:50 uur etc. Dit betekent dat de gast 50 minuten kan trainen. De resterende 10 minuten zijn nodig om alles te reinigen en klaar te zetten voor de volgende groep. Op deze manier kunnen meer leden gedurende de dag gebruik maken van de mogelijkheden.

Er zullen twee zones worden ingericht. Een ‘’zware zone’’ (lees: squadmogelijkheden, deadliften, bankdrukken, zwaardere lossen gewichten, cardio etc..) en de ‘’lichte zone’’ (lees: lichtere gewichten, matjes voor de buikspieren, cardio etc..) Wie er niet helemaal zeker van is in welke zone hij/zij hoort, vraag dit dan aan de medewerkers.

Opgeven kan de dag van te voren. Dus wil je dinsdag trainen bel je op maandag. Zaterdag en zondag is er niemand aanwezig. Wie maandag wil trainen belt dan vrijdag. Dit kan tussen 10 en 12 uur.
Per tijdsblok kunnen in de zware zone 15 man terecht en in de lichte zone 6 man. Zorg dat je op tijd belt. VOL = VOL .Om een eerlijke verdeling te kunnen garanderen mogen bezoekers maximaal drie keer per week inschrijven. Er kan alleen gereserveerd worden via de telefoon, reserveringen via de mail of facebook worden niet verwerkt. 

Zolang de Wadden nog niet volledig open is, hanteert men een gereduceerd tarief. 

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl