Loïs Lane sluit ZaanLinQ Event af met spetterende afterparty

Gepubliceerd: 04-04-2019 10:04

Loïs Lane sluit ZaanLinQ Event af met spetterende afterparty

ZAANSTREEK – Met de nodige trots laat het bestuur van ZaanLinQ, het voormalige Vrouwennetwerk Zaanstad Plus, weten niemand minder dan het zangduo Loïs Lane te hebben geboekt voor de afterparty van de verkiezing Zaanse Zakenvrouw 2019.

Met Gastvrouw Angela Groothuizen, spreekster Pacelle van Goethem (bekend van het boek IJs verkopen aan Eskimo’s), de verkiezing zelf natuurlijk en de zussen Suzanne en Monique Klemann, die de zakenmeeting op feestelijke wijze afsluiten, wordt een boeiend programma gepresenteerd. 

Sterk netwerk-event
Het ZaanLinQ Event vindt plaats op 26 juni in het Zaantheater. Vorige edities brachten zo’n 240 Zaanse zakenvrouwen én zakenmannen op de been. Het event wordt ieder jaar naar een hoger niveau getild. Naast verkiezing van de meest succesvolle Zaanse zakenvrouw is het een sterk netwerkevent geworden met open, ontspannen sfeer. De organisatie mag dan bestaan uit Zaanse zakenvrouwen, met nadruk wordt gesteld dat ook zakenmannen welkom zijn op het ZaanLinQ Event.

Kaartverkoop
Aanvang 16.00 uur. De honger en dorst kan gestild worden bij het goed verzorgde buffet. De kaartverkoop is inmiddels van start gegaan. Zie daarvoor: www.zaanlinq.nl

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl