Lokaal Zaans: Tyler ter Meulen als lijsttrekker

Gepubliceerd: 24-09-2021 14:09

Lokaal Zaans: Tyler ter Meulen als lijsttrekker

ZAANSTAD - Nu de Gemeenteraadsverkiezingen 2022 steeds dichterbij komen zijn er steeds meer partijen in Zaanstad (en vanzelfsprekend ver daarbuiten) die hun lijsttrekkers presenteren. Lokaal Zaans meent in Tyler ter Meulen de juiste man te hebben gekozen als lijsttrekker voor de komende verkiezingen.

In een persbericht laat de partij weten dat zij er alle vertrouwen in hebben dat Tyler (vanaf de start betrokken bij Lokaal Zaans als duo raadslid) en de overige Lokaal Zaans kandidaten het beste beentje voor zullen zetten om een mooi verkiezingsresultaat te behalen om het Lokale geluid van alle dorpen en wijken in Zaanstad goed te laten horen in de Zaanse gemeenteraad.

De huidige fractievoorzitter Marianne de Boer is in blijde verwachting van een derde kindje en heeft besloten zich op haar gezin te richten en de politiek na deze periode op een laag pitje te zetten. Om die reden zal zij dan ook niet op de kieslijst komen.


Een ander prominent Lokaal Zaans lid Simone van Otterloo is vorig jaar getroffen door COVID en ervaart sindsdien Longcovid klachten. Zij krabbelt gelukkig weer langzaam op.

Beide dames zullen deze raadsperiode afmaken, waarbij Tyler zich samen met de andere kandidaten op een mooie campagne zal richten.

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl