Lopen voor vrede: Walk of Peace

Gepubliceerd: 06-09-2018 12:09

Lopen voor vrede: Walk of Peace

ZAANSTREEK - De Stichting Samenbindende Projecten Zaanstreek houdt op zaterdag 15 september een Walk of Peace. Een initiatief van de landelijke vredesbeweging Pax. Deze wandeling voor de vrede wordt gehouden in Assendelft en Krommenie en is georganiseerd in samenwerking met de Raad van Kerken voor Krommenie en Assendelft en de stichting Ar-Rahma & Kleurrijk Saendelft.

De start is om 14.30 uur bij Openbare basisschool De Delta, Kreekrijklaan 4, 1567 LP in Assendelft. Onderweg wordt gepauzeerd bij de kerk van de Sint Petrusparochie in Krommenie. De wandeling duurt, inclusief pauze, ongeveer anderhalf uur. Onderdeel is een kort interreligieus vredesgebed. Na afloop is er gelegenheid om met elkaar na te praten onder het genot van een hapje en een drankje.

Met deze activiteit zet de stichting de traditie voort van de opgeheven werkgroep Jodendom, Christendom en Islam, die al vele jaren een interreligieuze activiteit in de vredesweek organiseerde.

Aan deelname zijn geen kosten verbonden. Aanmelding van te voren is niet verplicht maar wordt op prijs gesteld. Nadere informatie (en aanmelding) bij Bert Valk, 06 - 4036 6883 of email: bertvalk53@telfort.nl

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl