Luister ZaanRadio en maak kans op gratis kaarten optreden Charly Luske

Gepubliceerd: 29-03-2019 8:03

Luister ZaanRadio en maak kans op gratis kaarten optreden Charly Luske

ZAANSTREEK - De ZaanRadio programma’s Zaterdagmagazine en Het komt voor de Bakker hebben de handen ineen geslagen en bieden de kans op een gratis avond uit in de Zaanstreek. Natuurlijk doen ze dat in samenwerking met podium de Flux.

De komende tijd maak je in beide ZaanRadio programma’s kans op twee keer twee kaarten voor het optreden van Charly Luske (o.a. bekend van The Passion en The Voice of Holland). Hij brengt een ode aan zijn idool George Michael. Luske doet dat tijdens De Flux op locatie-concerten op zaterdag 13 april in @North Sea Venue, Hemkade 48 in Zaandam.

Charly Luske te gast op Zaanradio
Let op! Aanstaande zaterdag, 30 maart, is Charly Luske te gast bij Zaanradio. In het programma Zaterdagmagazine tussen 14.00 en 16.00 vertelt hij alles over dit bijzondere concert. Dan is ook te horen hoe je kans kunt maken op twee vrijkaartjes.

The Story of…
In de serie ‘The Story of…’ brengt Charly Luske het verhaal van zijn idool George Michael. In dit concert wordt het onstuimige leven van de Britse popzanger, liedjesschrijver en muziekproducent uiteengezet aan de hand van de hits en parels uit zijn Wham!- en solotijd.

Michael was de meest succesvolle zanger uit de jaren 80 en 90. Hij won twee Grammy’s en verkocht meer dan 100 miljoen platen wereldwijd. Onder aanvoering van bassiste Phaedra Kwant, als Michaels grootste fan, vertellen de muzikanten en vocalisten de anekdotes achter de muziek.

Charly komt niet alleen maar neemt zijn band mee bestaande uit Arie den Boer – drums, Phaedra Kwant – bas/zang, Nick Bult – piano/zang, Lo van Gorp – Sax/zang, Danjil Tuhumena – gitaar/zang, Jan-Peter Bast – toetsen, Jules Pasdeloup – gitaar. Deur open: 21.00 uur Aanvang optreden 21.30 uur.

Kaartjes winnen?
Kaartjes winnen? Laat een reactie achter onder het bericht op onze Facebookpagina. Op 11 april maken wij de gelukkige winnaars bekend.

Frequenties
ZaanRadio is in Zaanstad en Wormerland op de kabel en in de ether te ontvangen. In Zaanstad zijn de frequenties 103.3 FM (kabel) en 107.1 FM (ether). In Wormerland op de kabelfrequentie 89,0 FM. Zaanradio wordt ook gestreamd via www.rtvzaanstreek.nl. Of is te beluisteren via de mediabox, ZIGGO kanaal 1367 of KPN kanaal 1115.

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl