Lycurgus twaalf gediplomeerde jeugdtrainers rijker

22-11-2020 15:20

Lycurgus twaalf gediplomeerde jeugdtrainers rijker

ASSENDELFT - Liefst twaalf jeugdtrainers hebben zaterdag 21 november hun diploma "Assistent Baanatletiektrainer 2" in ontvangst mogen nemen. Een mooi afsluiting met van een zeer geslaagde cursus.

Deze werd gegeven door Annebel Jaarsma en Ruud Koenen. De clinics voor deze cursus werden verzorgd door Patrick Groot (werpen), Tom Metselaar (sprint/horden), Arianne Gravensteijn (ver/hinkstap), Jelmer van Diepen (hoog) en Annebel Jaarsma (speer/balgooien). 

Bij de clinics werd er door de deelnemers enthousiast meegedaan en ook de opdrachten (beoordelen en geven van een training en de e-learning) werden uitstekend uitgevoerd. Vandaar dat er zaterdagmorgen op het Omzoom complex aan het Jaap Bootpad in Assendelft een 'van harte gefeliciteerd met jullie diploma' klonk. In dit geval richting Charon Lak, Britt Rodenburg, Babette Bosse, Sanne Loomans, Lyndsey van der Plas, Sascha Kroon, Joey van der Plas, Twan Deumers, Jonne Roos, Esmee Peters, Laura Bookelman (AC Waterland) en Erszi Diehl. 

Het bestuur van de atletiekvereniging is logischerwijs erg trots op de trainers en wenst allen heel veel plezier bij het geven van de trainingen voor de Lycurgus pupillen! Trots is het bestuur ook op Ruud en Annebel dankzij wie nu alle jeugdtrainers volledig gecertificeerd zijn!

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl