M&O Techniek verder onder andere vleugels

Gepubliceerd: 10-10-2021 14:10

M&O Techniek verder onder andere vleugels

WORMER - Totaalinstallateur M&O Techniek is overgenomen door de Van Losser Installatiegroep. De installateur in Wormer heeft 50 medewerkers, een Baderie-showroom en een eigen Energie Transitie Centrum.

De Van Losser Installatiegroep, dat 15 zelfstandige vestigingen in vooral midden-Nederland heeft, wil met de overname haar positie in West Nederland versterken. M&O Techniek is vooral actief in de provincie Noord-Holland. De totaalinstallateur heeft een Baderie-sanitairshowroom met een eigen duurzaamheidscentrum.

Directeur Bert van Losser ziet deze overname als een mooie stap om haar werkgebied verder uit te breiden. “Van Losser Installatiegroep en M&O Techniek zijn beide familiebedrijven die de familiecultuur hoog in het vaandel hebben staan. Het DNA van de bedrijven past hierdoor goed bij elkaar, de familiecultuur zal ook in Wormer bewaard blijven.”

De overname past in een trend: steeds meer mkb-bedrijven worden overgenomen door grotere installateurs.

Schaalgrootte
Door onderdeel te worden van een groter collectief, wordt M&O Techniek in staat gesteld om de werkzaamheden verder uit te breiden en nog verder te professionaliseren. De overname zal naar verwachting een positieve bijdrage leveren aan de continuïteit van het bedrijf en de werkgelegenheid in de Zaanstreek, stelt Van Losser. M&O Techniek blijft onder eigen naam in Wormer gevestigd.

M&O Techniek ontstond in 1955. Het familiebedrijf Meijns fuseerde in 1976 met Ofman Installatietechniek tot M&O Techniek: het bedrijf is gevestigd in Wormer. Directeur Ruud Meijns is de derde generatie binnen het installatiebedrijf.


BRON LinkedIn

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl