Margriet Eshuijs PopUpkoor zoekt nieuwe leden

Gepubliceerd: 12-08-2019 8:08

Margriet Eshuijs PopUpkoor zoekt nieuwe leden

ZAANSTREEK - Het Margriet Eshuijs PopUpkoor begint in de eerst week van september met de repetities. Nieuwe deelnemers zijn welkom.

Zin in (leren) zingen in een fijn koor dat onder leiding staat van een zeer ervaren muzikante? Schuif dan nu aan bij de groep. Nieuwe deelnemers repeteren op de donderdagavond. Er wordt geoefend in een kleine groep. Daarbij is er veel aandacht voor uitspraak, ademtechniek en stemgebruik. De repetities zijn in de Bovenkruier te Zaandam. Het koor sluit het seizoen af met een winterpresentatie in februari in de Kogerkerk in Koog aan de Zaan.

Het PopUpkoor zingt Engelstalige popmuziek. De liedjes van Elvis, Ed Sheeran, The Beatles, Cold play, Beach Boys, Crowded House, Adele, Bruce Springsteen, Pink, Sting, kortom de mooiste hits van toen en nu. De songs zijn uitgezocht en bewerkt door Margriet Eshuijs als eigen PopUpkoor-versie.

Ook zin in goed (leren) zingen in een koor onder leiding van Margriet Eshuijs? Meld je dan aan via info@margrieteshuijs.nl Zie ook www.facebook.com/Margriet-Eshuijs-Popupkoor

Deel deze pagina:
Advertenties

RTV Zaanstreek - Drielse Wetering 50 - 1509 KP Zaandam - Telefoon: 075 - 6706106 - E-mail: info@rtvzaanstreek.nl